Шведската марка Volvo днес разпространи първите официални снимки, информация и видео

...
Шведската марка Volvo днес разпространи първите официални снимки, информация и видео
Коментари Харесай

Показаха новото електрическо Volvo EM90

Шведската марка Volvo през днешния ден популяризира първите публични фотоси, информация и видео на напълно новото си и 100% електрическо пазарно предложение - първокласният многофункционален (MPV) модел EM90.

Както към този момент оповестиха от Volvo, EM90 ще бъде стартирано първо на китайския авто пазар, като съществени аргументи за това от марката показват обстоятелствата, че това е най-големият пазар за коли в международен мащаб и че търсенето на напълно електрически и най-много електрически модели, е извънредно мощно, написа auto-press.net.
 Renault и Volvo с обща компания. Ще вършат електрически автомобили от ново потомство
Renault и Volvo с обща компания. Ще вършат електрически автомобили от ново потомство

Двете страни ще влагат по 300 млн. евро през идващите три години

Според анонса на Volvo, EM90 ще предложи свободен пробег от до 738 километра (според китайския стандарт CLTC), като за задачата ще се разчита на интегриран батериен модул с потенциал от 116 kW. При съществуване на подобаваща бърза зарядна инфраструктура, той ще може да бъде презареден от 10% до 80% за под 30 минути.

Електрическият мотор на Volvo EM90 е с мощ от 200 kW или 272 конски сили и дава обещание опция за ускоряване на модела от 0 до 100 км/ч за 8.3 секунди.
 Снимка 641853
Източник:

От Volvo подчертават върху това, че EM90 е автомобилът с най-гъвкав и модулен интериор в цялата история на марката, като в оборудването му ще могат да бъдат открити и първокласни решения под формата на специфични панорамен стъклен таван и система за косвено осветяване, първокласни материали, включително и сертифицирани дървени приложения, скандинавски дизайн решения, специфични zero-gravity лични седалки на втория ред, които са оборудвани с масажна функционалност, вентилация и интегрирани таблети и чашкодържачи, и други.

Купето на модела е построено към здрава предпазна структура, част от която е направена от боронова стомана за още по-добро усвояване на ударната сила.

От компанията показват още, че интериорът на EM90 е обезопасен посредством стратегическо ситуирани защитни въздушни възглавници, а видимостта е усъвършенствана посредством специфичното оформление на структурата на А-колоната.
 Снимка 641852
Източник:

В оборудването на EM90 ще бъдат включени огромен набор системи за повишение на дейната сигурност, включително HD камери, камери с покритие на 360 градуса към транспортното средство, радар, ултразвукови датчици и други.

Всеки един от представителите на Volvo EM90 ще бъде оборудван и с неповторима за промишлеността филтрираща система на постъпващия в купето въздух, която подсигурява, че лидерът и неговите спътници постоянно ще дишат подобен, който е по-чист от този отвън интериора.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР